Skip to content

Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim

Művészet | Grafika | Illusztráció | Webdesign

Art & design

Egyedi alkotások

Egyedi alkotások

A könyvek, mesekönyvek világától kezdve az üzleti kiadványokig terveztem már grafikákat, illusztráltam. Kivitelezek online és offline anyagokat egyaránt. Manapság egyre nőtt a kereset mindenféle közösségi profil design kialakítása is, amit nagy örömmel vállalok.
Készítek arculatot, vagy annak elemeit, melyből a legkeresettebb elem a logó és névjegykártya. Kezdő vállalkozásoknak elengedhetetlen. Az online jelenlétből nem hiányozhat a honlap sem… Hiányát sajnos nem pótolhatja egy közösségi profil megléte! 
Könyv, CD, tankönyv, fejlesztő könyvek illusztrálása és borító terve szintén a szolgáltatásaim közé tartoznak, éppúgy mint a reklámanyagok tervezése. A képzőművészeti alkotások közül pedig, szívesen alkotok festményeket, kollázsokat egyéb személyre szabott képet a megrendelőimnek! 

Bárándi Sarolta webdesign grafika illusztráció festmény rendelés UI UX design

Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim

Olvasd el a rövid leírást és ha  szeretnéd  tovább olvasni, kattints a gombra  még több információért!

BárándiSaroltafestészet

Alkotás rendelésre!

Legyen akár portré, kép alapján készült festmény, absztrakt kép vagy bármi más Én megalkotom neked!

Olaj, akril, vízfestmény vagy esetleg kollázs, nem számít melyiket választod! Közös megegyezésen alapul az alkotás végkimenetele, így te határozhatod meg a kép formáját, méretét stílusát, sőt akár még a színeit is! Nézd meg a portfoliomat, hátha találsz az ízlésednek megfelelő képet, de ha valami egészen személyre szabott alkotást szeretnél, ne habozz vedd fel velem a kapcsolatot!

Bárándi Sarolta grafika

Grafika tervezés

Komplett arculatot, vagy "csak" egy logót szeretnél induló vállalkozásodnak? Én segítek neked megtervezni! 

Plakát, szórólap, brosúra, katalógus tervezését is szívesen vállalom. Esetleg ha borítót szeretnél csináltatni az új regényednek, vagy ki szeretnél adni egy CD-t menő borítóval, nálam arra is van lehetőség. Vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Bárándi Sarolta Webdesign

webdesign

Napjainkban egy sikeres vállalkozásnak rendkívül fontos, hogy a világhálón is megjelenjen. A webshop létrehozása pedig páratlan előnyökkel járhat,  vállalkozó és a vásárló számára egyaránt. Lépj szintet és legyél jelen az online térben is! Keress bátran a részletekkel kapcsolatban!

Lépj velem kapcsolatba!

Tetszenek a szolgáltatásaim?

Tetszenek a szolgáltatásaim?

A tájékoztatás nem teljes körű, amennyiben kérdés merül fel, vagy érdeklődnél, egyéni ajánlatod van, keress fel bátran!

Translate »